If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Уникален автомобилен парад в София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео
Благодарности към всички организирали, присъствали и помогнали за осъществяването на тази юбилейна среща!!! Беше УНИКАЛНО да си част от това събитие и да се докоснеш до състезателната история на Алфа в България!!!
Радвам се че съм част от сектата!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Наистина уникално преживяване !!!
Горд съм, че успях да присъствам на този велик юбилей - усещането и гледката бяха невероятни !
Единственото, което не ми допадна, е липсата на внимание към нас за разлика от невероятния интерес към гей-парада - някак не е честно ...
Поздравления за всички, които направиха това мероприятие реалност, и за всички които го уважиха !
Наистина уникално преживяване !!!
Горд съм, че успях да присъствам на този велик юбилей - усещането и гледката бяха невероятни !
Единственото, което не ми допадна, е липсата на внимание към нас за разлика от невероятния интерес към гей-парада - някак не е честно ...
Поздравления за всички, които направиха това мероприятие реалност, и за всички които го уважиха !
И мен това ме подразни-не само гейовете, контра парада пък на другите кретини-националистите, ами днес в новините-цигани не си платили сметките и не знам какво си, просто затова и не гледам почти новини...едни клишета и травиалните ни проблемчета, даже се учудих, че от две частни и една държавна ТВ нито една не си е мръднала задника да отрази това за минута, две
И мен това ме подразни-не само гейовете, ами днес в новините-цигани не си платили сметките и не знам какво си, просто затова и не гледам почти новини...едни клишета и травиалните ни проблемчета, даже се учудих, че от две частни и една държавна ТВ нито една не си е мръднала задника да отрези това за минута, две
за съжаление е така ... въпреки, че като го гледах неска колко хора както ни видеха вадеха телефоните и снимаха мисла, че и на доста пред телевизорите щеше да им е интересно но ... уви ... нищо важното е, че ние бяхме там и стана едно невероятно събиране но ми се иска да вида клипче снимано докато минаваме представям си отстрани колко готино е изглеждало щом само това което виждах от колата по време на обиколката ми пълнеше душата
И мен това ме подразни-не само гейовете, ами днес в новините-цигани не си платили сметките и не знам какво си, просто затова и не гледам почти новини...едни клишета и травиалните ни проблемчета, даже се учудих, че от две частни и една държавна ТВ нито една не си е мръднала задника да отрези това за минута, две
Нямаше го Бойко Борисов, затова. Ако беше дошъл щяха да гърмят медиите с пълна сила. Ма ББ най-вероятна не знае нищо за Алфа Ромео и не иска да знае. Здраве да е, за мен беше изключително това събитие, както и за всички фенове на любимата ни марка - това е важното.
Естествено огромни адмирации за всички свързани с организацията на това събитие, всичко беше на много високо ниво.
Всеки от нас съм сигурен, че е останал доволен и с незабравими спомени. В очите на другите това няма значение, важното е, че доказахме, че Алфа Ромео има какво да покаже.
Благодаря на всички замесени в организирането на това незабравимо събитие. Надявам се, че ще го помня... поне до 87г.
П.П.По-късно ще кача моите снимки и ще дам линк.
Comment